Школа Redford - унікальна програма вивчення англійської мови власної розробки

Категория: Интересное в мире
Создано 24.02.2019

школа англійськоїАнглійська-це зовсім не та іноземна мова, говорити і писати на якому-питання не потреби, а популярності. У сьогоднішньому світі англійська – це загальноприйнятий інтерфейс спілкування самих різних професій і культур, мова культури, міжнародної політики, науки, техніки, глобального бізнесу. Життєва практика показала, що в наш час без англійської мови немає можливостей досягти значимого положення в суспільстві і професійної діяльності. Тому вивчення англійської мови продовжує набирати затребуваність, і охоплює все більш і більш широкі шари людей, від дошкільного, до похилого віку.

Детальніше тут.

Школа Redford, на сьогоднішній день збільшилася до мережі курсів по Києву (Позняки, Борщагівка, Палац Спорту, Оболонь) і Запоріжжю, вже не новачок на сучасному ринку платного викладання англійської мови. Головним джерелом успіху школи Redford є авторська методика власної розробки, яка включає в себе 12 етапів навчання, які розбиті на курси тривалістю 3 місяці.

Особливостями навчання в школі англійської Redford стали:

  • крім групових занять, в методиці Redford важливе місце займають індивідуальні заняття. Навіть в рамках стандартних курсів кожне третє заняття-індивідуальне, де заповнюються прогалини, що утворилися, ретельно опрацьовуються окремі теми. Однак, крім того, у формах навчання практикуються повністю персональні курси, коли програма створюється під особисті особливості студента.
  • заняття виконуються у відповідний для будь-якої людини час, в першій або в другій половині дня.
  • за кожним студентом закріплюється особистий викладач-консультант, який протягом курсу виконує персональні заняття (без доплати), створює особисті рекомендації щодо вдосконалення навчання, контролює успішність.
  • заняття проводяться в мінігрупах від 4 до 8 осіб, що гарантує максимальну увагу навчається.

Школа може запропонувати до вивчення курси мови найрізноманітнішого рівня складності (12-ти рівнева система). Програми розраховані для різних вікових і професійних груп:

  1. Курс для дошкільного віку (4-6 років), який допоможе підготувати дитину до занять в початковій школі.
  2. Курси англійської для школярів, у віці від 6 до 16 років, які відмінно доповнять шкільний курс англійської, допомагають підняти успішність і отримати підсумкову атестацію.
  3. Курс англійської для початківців beginner. Дає можливість успішно зробити перший крок у вивченні, отримати навички письма, говоріння, читання, зробити заділ для подальшого вивчення мови.
  4. Курси англійської мови для дорослих. Поєднують в собі групові, індивідуальні заняття, розмовні клуби.
  5. Індивідуальні курси, для яких програма створюється, виходячи з можливостей і цілей у вивченні мови кожного учня.
  6. Інтенсивний курс, який необхідний тим, хто бажає вивчити мову в прискореному темпі. Його характерною особливістю є проведення уроків три рази на тиждень, в ході збільшених за тривалістю групових занять (заняття триває 120 хвилин).
  7. Розмовні клуби, які проходять по суботах, і призначені для ефективності розмовної навички в англійській.
  8. Корпоративна Англійська мова. Курс проводиться серед працівників певної компанії. Його програма формується з урахуванням професійної та корпоративної специфіки.
  9. Англійська по скайпу. Необхідний для тих, хто не має часу на відвідування очного навчання, і воліє навчання віддалено.

Women's Club
— новый женский проект в онлайне. Полезные советы на самые разнообразные темы не оставят Вас равнодушными, и помогут в самых непростых ситуациях. Заходите к нам почаще)

Новости

banner

Copyright © 2013. Копирование запрещено.

Мы следим за соблюдением авторских и иных прав, нарушение которых преследуется по закону. По всем вопросам пишите на наши контакты.

Яндекс цитирования